Témák » Mindennapok » Ráth József: Semmi
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 1693
Semmi
Semmi.
Csak mintha hajnalodna,
Lassan lebukik a hold
Pirkad már Arad felől
S eszembe jut: éjszaka volt.

Egy borospohár félig tele
Őríz, mintha joga volna.
S messziről, mintha elveszett álmom dalolna.

Tétován állok
Keresem az álmot, amely tovaszállott.

Lassan lebukik a hold,
S eszembe jut, éjszaka volt.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error