Témák » Élet » Ráth József: A háború vészmadara
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 1376
A háború vészmadara
És jött valahonnan napnyugatról
És szárnyán harangot hozott.
Megpaskolta a kék eget
S harangozott, harangozott.

A nap felriadva, nagy ijedten
Lebukott az ég távolán,
S az emberek ámuldoztak
Ezen a repülő csodán.

Aztán eltűnt, senki sem tudja hol
S nem jött elő többé soha
S hideg szélként végig vágott
A földön Isten ostora.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error