Témák » Barátság » Korda Tibor: Ma visszajöttél
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1656
Ma visszajöttél
"Néhai Horváth György barátom emlékének."

Ma visszajöttél újra régi jó barát
Visszaszállott halvány, sápadt szellem-arcod.
Láttalak, mint egykor régen, ma már régen
Ifjan kacagva pompás búja réten
Láttalak vágyva nézni szőke nők után
Mint oly sokszor, oly sok tavaszi délután,
Láttalak mosolyogni sötét szemeddel.
Ma visszajöttél újra régi jó barát.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error