Témák » Élet » Korda Tibor: Kérdések kérdése
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1532
Kérdések kérdése
Miért rohansz Te görcsös Élet
Vágtatva, mint a téli szél?
Miért szívod a vért eremből
Fröccsenő, dús mély patakban?
Miért ölöd a fényt szememben
Ólmos bágyadt sötétséggé?
Miért hasítod fel a mellem
Téped ki vérző vert szívem?
Miért horpasztod be a mellem
S vakítod fáradt bús szemem?
Hóhér miért? miért? öldökölsz
S ha vérbefagyva heverek, miért röhögsz?
Miért szakad minden kín én rám
Miért habos kíntól, vértől a szám?
Miért, miért? hóhér? miért?
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error