Témák » Reménytelenség » Korda Tibor: Vitorlás gálya
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1322
Vitorlás gálya
"G. Ferenc Harry barátomnak."

Kint a rikító élettengeren
Csatangol szerteszét egy szürke gálya
Roncs a fája, tépett a vitorlája.

A gálya tűnő sorvadt életem,
A vitorla ezerszer tépett lelkem
Lelkem, melynek nyugalmát sohse leltem.

Kint a rikító élettengeren
Csatangol szerteszét egy szürke gálya
Roncs a fája, tépett a vitorlája.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error