Témák » Élet » Korda Tibor: A vér
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1022
A vér
A vér, a vér dalol dalomban
Vérvirágos veres dalt,
A vér, a vér száguld eremben
S fakaszt vérző kínkacajt.

Vércsepp perdül ajkam ívére
Fáradt tüdőmnek beteg vére
Fekete vér, halálos bér . . .
A sok tivornyás téli éj . . .

A vér, a vér ragyog szememben
Sötétes, fáradt fényben
A vér, a vér cikkáz eremben
Halálos, néma éjben.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error