Témák » Természet » Korda Tibor: Lázong a vágy
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1623
Lázong a vágy
Véres világmezők felett
Nézem a bíboros eget
Felfröccsen a magas égre
A Tavasznak bíbor vére.

Kínszerelem ezer átka
Az égen mind vérbarázda
S húllni kezd a véres eső
Vérbe borul a hegytető.

Mindent elönt a bíborvér
Elmúlott már a havas tél
Véres füvek sarjadoznak
A vágyak mind lázadoznak.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error