Témák » Csalódás » Ady Endre: Mosolyogj . . .
Beküldve: 2011.03.23.
Ennyien olvasták eddig: 8072
Mosolyogj . . .
Mosolyogj az én vakságomon
Hogy a fehért is feketének látom,

Mosolyogj halálos vágyamon
Hogy az életből a halálba vágyom.

Mosolyogj, hogy oly sokat sírok
Hogy én a könnyeimmel írok.

Mosolyogj, hogy fáradt a testem
Hogy az útszélén összeestem.

Mosolyogj tikkadt, bús dalomon,
Hogy én csak a halált dalolom.
Írta: Ady Endre
Beküldő: versek.eu
Nagy ANgéla
2021. január 17. 17:56:53
ez nem Ady vers
Nagy ANgéla
2021. január 17. 17:56:19
Ez nem Ady verse
Nagy ANgéla
2021. január 17. 17:55:52
Ez nem Ady verse!
Nagy ANgéla
2021. január 17. 17:55:29
Ez nem Ady verse!
Új hozzászólás
 Error
 Error