Témák » Idő » Korda Tibor: December
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1200
December
Decembert pipál a tél,
új tavaszt kíván a vér,
új asszonyt.

Decembert sóhajt a tél,
új reményt álmod a kéj,
új vágyat.

Decembert szitál a tél,
szitáján hull a hó s elér
az égig.

Decembert üvölt a tél,
ujjong tavasz s a tél nem él
szívemben.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error