Témák » Élet » Korda Tibor: Kacagj Bajazzo
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 2934
Kacagj Bajazzo
Kacagj Bajazzo
Én sírok zokogok helyetted
Csak ne borítsa könny a szemedet.

Kacagj Bajazzo
Sírnod neked nem - óh - nem szabad
Nekem pedig csak a szívem szakad.

Kacagj Bajazzo
Táncolj röpke lenge táncot
Csak ne borítsák arcod ráncok.

Kacagj Bajazzo
Fuldokolva a mámorba
Ne nézz a messze távolba.

Kacagj Bajazzo
S legyen vak mind a két szemed,
Mert kacagni csak vakon lehet.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error