Témák » Vágyakozás » Korda Tibor: Szeretnék . . .
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1698
Szeretnék . . .
Szeretnék fűzértáncot járni
Bolondos bolond Májusban,
Szeretnék szépet, szépet látni
Pompázó kincses kincseket.

Szeretnék futni fürge lábbal
Zümmögő zöldes réteken,
Szeretnék csókolni csókos szájjal
Selymes szép sárga pamlagon.

Szeretnék mámorba merülni
Szívni ópiumos pipát,
Szeretnék mindent elkerülni
Minden igaz, nem álomcsudát.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error