Témák » Vágyakozás » Korda Tibor: Álmok nőről és halálról
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1263
Álmok nőről és halálról
Álmodó vagyok én,
Bús álmok halvány álmodója,
Álmodója a kék égnek
Vágtató tavaszi szélnek
Havas jégnek, hideg télnek
Lilásan fénylő, tompa fénynek.
Álmodója elmúlt vágynak
Tikkadt forró bágyadt nyárnak
Béna vágynak, selymes ágynak
Halvány véres mályva szájnak.
Álmodója temetőnek
Hervadt, sápadt szőke nőnek
Sápadt nőnek, kék felhőnek
Cédrusfának, temetőnek.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error