Témák » Szenvedély » Korda Tibor: Markolj a szívembe
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1570
Markolj a szívembe
Markolj a szívembe, tépj véres ronccsá
Kacagj zabolátlan asszonyi sátán
Ha látsz heverni a halál hátán,
Markolj a szívembe, tépj véres ronccsá.

Az égen kacagnak már a halálfelhők,
Ólmos bús ajkam gyónni, megtérni készül.
Menekülni az életből a földi vészbül
Az égen kacagnak már a halálfelhők.

Haláltusámban szeretnék ajkadra forrni,
Pusztulni görcsös, habos kacajjal
Sápadt szerelem-marta ajakkal
Haláltusámban szeretnék ajkadra forrni.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error