Témák » Szerelem » Korda Tibor: Szeretlek
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1993
Szeretlek
Szeretlek, mint az életet
Szeretlek, mint a véremet
Szeretlek, mint a kék eget
Szeretlek, mint a felleget.

Szeretlek bódító nyárba
Szeretlek bolondul vágyva
Szeretlek halálos télbe
Szeretlek becézve, félve.

Szeretlek, ha gőggel nevetsz
Szeretlek, ha nem is szeretsz
Szeretlek dalos ajakkal
Szeretlek aranyhajaddal.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error