Témák » Élet » Korda Tibor: Ha látom . . .
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 903
Ha látom . . .
Ha látom, hogy sarjad zölden a fű
Ha látom, hogy minden vidám bohó
Ha látom a buja, pazar tavaszt
Rád gondolok én asszonyom.

Ha látom, hogy minden bágyadt, hervadt
Ha látom a csüggedt ifjú arcát
Ha látom barázdás homlokát
Magamra gondolok én asszonyom.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error