Témák » Vágyakozás » Korda Tibor: Felhő szeretnék lenni
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1808
Felhő szeretnék lenni
Felhő szeretnék lenni az égen
Mosolyogni, vígan, szépen, kéken
Lassan halkan tovaúszó felhő
Nézni fentről, amint a virág nő.

Felhő szeretnék lenni az égen
Élni szeretnék kacagva szépen
Járni lassan, mint felhő az égen
Az ezer veszélyt átélni épen.

Felhő szeretnék lenni az égen
Mosolyogni minden sötétségen
Élni világosságba, fénybe, színbe
Belelátni egy apró női szívbe.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error