Témák » Élet » Korda Tibor: Szeretem . . .
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1533
Szeretem . . .
Szeretem pompázó, könnyű, karcsú tested,
Szeretem az ajkad, ha pirosra fested,
Szeretem a bolond, kacagó színeket
Az ifjú, könnyelmű szíveket.
Szeretem asszonyom bágyadt, bús szemét,
Szeretem a tavasznak száguldó szelét,
Szeretem, ha tobzódva vígan élünk,
Ha teljesül minden szenvedélyünk.
Szeretem a mámoros, mákonyos italt,
Szív mélyéből feltörő pajzán víg dalt.
Szeretem a magas égnek nagy kékségét,
Embert ki megöli minden kétségét.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error