Témák » Kedvesemnek » Korda Tibor: Miniatűr
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 2013
Miniatűr
Kármin ajkad, mint a vérszirom
Ízzik arcod fehér mezején.
Kék a szemed, mint a nyári ég
Pilláid bársony-feketék.

Tested selymes, lágyan hófehér
Hókezeden kéklőn kék az ér.
Mosoly torzítja ajakad
Aranyeső dús szőke hajad.

Május kacag az arcodon,
A Tavasz veled vérrokon
Május csörgedez eredben
Vörös vágy fehér keretben.

Arcodon mámorvirágok égnek
Borus szemem csak Téged lát szépnek
Szemedben ég az új Tavasznak lángja
Bolond ki a Nyárt, Őszt, Telet bánja.
Beküldő: versek.eu
gulyás dominik
2012. február 28. 13:30:31
nagyon jo ez a vers
Új hozzászólás
 Error
 Error