Témák » Élet » Pestalics István: Sportkedvelők dala
Beküldve: 2011.04.07.
Ennyien olvasták eddig: 1156
Sportkedvelők dala
A "Fel fel vitézek" dallamára.

Föl-föl ifjúság, csak előre!
Sportkedvelésre, új erőre.
Korral haladva munkásnépem,
Gyűjtsünk erőket a jövőre készen.

Mint a napsugár a kis virágnak,
Testedzés kell az ifjúságnak.
Erős izmokban erős lélek,
Csak ily sziklákra épülhet új élet.

Föl-föl s előre tüzes vérrel!
Sportkedvelésünk erejével!
Merre vezetnek új irányok,
Hódítva járjuk be e nagy világot!
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error