Témák » Élet » Pestalics István: A könyv
Beküldve: 2011.04.07.
Ennyien olvasták eddig: 1015
A könyv
Kedves, jámbor olvasóm!
Hogy megsebzett az élet,
Abból tudomvan részed
Velem együtt mondhatom.

De ha gyógy írt venni mégysz,
Sajgó, vérző sebedre,
Végy jó könyvet kezedbe,
Ezzel helyes utra lépsz.

S ha forgatod lapjait,
Meggyógyítja bánatod,
Mert innen már láthatod
Egy szebb jövő napjait.

S kisérjen bár utadon
Gyűlölet vagy szeretet;
Célodhoz csak ez vezet
A legnagyobb hatalom . . .
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error