Témák » Szeretet » Ostrozánsky Gellért: Reggelente...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 44
Reggelente...
Reggelente az első érzelem
Köszönt mérhetetlen tisztelettel,
...még ma is szál a lelkem,
S míg újra behunyom szemem
Egész nap sokszor velem leszel.

Magamban őrzöm minden lépted,
Szinte érzem lágy szívverésed,
És a lelked itt van velem
Hittel - mélyen bennem...
Szívembe olvadt a szerettetel.

Összetart az ész szelleme,
A szív mágikus ereje.
Együtt vagyunk egy Egész,
És nemcsak reggelente.
Hitünk nem csenevész!
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error