Témák » Hatalom » Ostrozánsky Gellért: Alea iacta est
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 23
Alea iacta est
A béke reszket,
Vak hatalom-vágy kínt szór...
Lőporos ige!

Torz eszme hódít,
Bűz-virág csüng életfán,
Elit vállán bűn!

Karakterikus...
Eme karaktelenség.
Sajátos jellem!

Rab-lánc súlya nő
Elnyomástól...szenvedő.
Ki-menekül-ő?!

Észt oszt sok bohóc,
Víg bábuk tapsa robban...
Féktelen hatás!

Kocka elvetve,
Vész lepellel befedve...
Ez biz nem játék!

Dunatőkés, 2024. május 25.- íródott: senrjú csokorban.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error