Témák » Természet » Kustra Ferenc József: Szivárvány
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 15
Szivárvány
A csúnya vihar elmúlik, te meg leszel a győztes,
Átívelsz az ég alatt, mint egy igazán győztes…
A csúnya vihar elmúlik, te meg leszel a győztes.

Hasznodnak biztos
Van filozófiája.
Most nem kérdezem…

Mert látom, érzékelem,
Hogyan segíted lelkeket mennybe…
Tudom, boldogok.

Vecsés, 2023, május 30. – Kustra Ferenc József – íródott; Thomas Campbell azonos c. verse átirataként. [Közzétette: Szöllösi Dávid műfordító 2023. III. 30.]
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error