Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Sors-folyam
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 17
Sors-folyam
Gondok,
Őrlő malmok,
Gyötrelem halmok.

Elillanó élet,
Álmodott képlet...
Éveket ölelő tett,
Emlék lett!
*
Gondolatok,
Hangok,
Mozdulatok.

Következményt szül
Létünk. Ha kiűrül,
Akkor is tovább hat
Minden pillanat.
*
Hatás elve
Elvetve,
Születéssel egyszerre!

Kalászba szalad,
Múltból halad,
Olykor leapad...
Hatás nem szakad!
*
Következmény gurul...
Homályosul,
Átmódosul.

Hatásnak szekere
Tovább utazik a végtelenbe.
Sorsok tötrénelmébe...
A Mennyekbe!

Dunatőkés, 2024. április 10.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error