Témák » Otthon » Ostrozánsky Gellért: Hung-ária
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 19
Hung-ária
Gyötörnek a gondolatok,
Belakok ha haza jutok.

Napok óta csak koplalok,
Magyarosat álmodozok.
Bográcsban főtt jó gulyást,
Tejfölös csirke paprikást.
Mindenféle jó falatok...
Már csak erről álmodozok.

Mikor külföldön dolgoztam,
Biz ott én jól le is fogytam.

A magyar ész nem lekvártól vág,
És erőt is csak klassz kaja ád.
Bejgli, kalács csak desszertnek jó,
Szaftos étel után...vállalható.
Főmenünek gyenge fogás,
Az én honomban ez nem szokás.

Azóta ha messze megyek,
Csomagomba kolbászt teszek.

Dunatőkés, 2024. május 19.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error