Témák » Gyerek » Kustra Ferenc József: Réges-rég
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 16
Réges-rég
Régi gyermeknapok…

(HIQ csokor)
Réges-rég
Gyerek voltam még.
De jó volt…

Sok harc volt,
De javunkra szólt.
De jó volt…

Boldogság
Gyereknek lenni.
De jó volt…

Csodákat
Vártunk álomban.
Élet más.

Lassan de,
jól felnőttünk már.
Élet más.

Felnőttként
Már emlékezés.
Élet más.

Vecsés, 2024. május 11. – Kustra Ferenc József - íródott: a régi gyermeknapra emlékezésként.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error