Témák » Alkalmazkodás » Kustra Ferenc József: Amióta
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 19
Amióta
(Bokorrímes)
Amióta megvagyok, rossz a világ,
Pincében vaksötét van, nincsen világ’.
Lemegy este a nap, sötét vala,
Vajh’, lesz e reggel hajnal-pirkada?
*

(Apeva duó)
Szép
Világ,
Csak álom.
Hit és remény…
Szeretet éltet!
*
Az
Ember
Sohasem
Tanult múltból!
Minden megy tovább!

Vecsés, 2003. augusztus 21. – Kustra Ferenc József- Filozófia az életről: versben és apevában…
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error