Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Este bíborfényben…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 21
Este bíborfényben…
Alkonyi bíborfény kápráztat,
Lelkem, a bíborfényen vágtat.

Szemem szikrázik, majd’ káprázik,
Lelkem bíborfényen utazik,
Sötétes árnytól nem ódzkodik.

Az élet alkonyán, a lanyhult bíborsugarakba révedek
Ülök karosszékben, nézem falevelek… ahogy földet érnek.
Jő az éj, közeleg, fejét kapucni borítja, éjfekete…
Majd megyek, leszek a csillagösvény nagy magyar fenegyereke…

Vecsés, 2013. május 29. - Kustra Ferenc József- önéletrajzi írás.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error