Témák » Művészet » Ostrozánsky Gellért: J.S. Bach
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 29
J.S. Bach
Kora előtt járt,
Zseniális alkotó.
Sípok mestere!
Kegyeiért versengtek,
Magasságos egyének.

Istenadta szép
Bach orgona-játéka.
Mennyei zene!
Gyógyít emberi lelket,
Elűz sötét felleget.

Isten házában,
Égieknek szánt szózat.
Dicső alázat !
Angyaloknak tetsző mű,
Sokaknak egyértelmű.

Mórahalom, 2024. május 10.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error