Témák » Remény » Kustra Ferenc József: Csak lebegek
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 30
Csak lebegek
A pokol délceg,
Csak áll a kínpad mellett!
Engem fektet rá.
*
Csak lebegek a lét felett
És körülvesz a nagy ármány.
Élem idegen életem,
Nem is véd esőtől párkány.
*
Kemény göröngyök,
Majd kívülről kopognak…
Hamuvá leszek…

Vecsés, 2005. április 28. – Kustra Ferenc József- Versben és senrjúban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error