Témák » Remény » Kovacs Ivan: EGY DAL A SZÍVEMBEN
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 21
EGY DAL A SZÍVEMBEN
Ma dal van a szívemben,
spontán és megmagyarázhatatlan,
mintha egy ajtó kitárult volna,
és valami elveszett visszatért volna.

Mint a tisztára mosott világ
zivatar és szellő által,
melyben a természet újjászületett
és valami csoda visszaérkezett.

Kóstoló egy eljövendő világból
mely már nem csak álom,
hanem az aranykor ígérete,
a jövő legjobb fejezete.

Talán lesznek ötletek
a szépségről és a harmóniáról
oly sokszínűség mely nem vitás
hanem kétségtelen kreativitás.

Egy világ, amelyben kapcsolatok
megértésen alapulnak,
egy hely, ahol a jó akarat
könnyed kedvel velünk marad.
Beküldő: Ivan Kovacs

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error