Témák » Búcsúzás » Kovacs Ivan: Az utolsó meghajlás
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 23
Az utolsó meghajlás
Itt állok előttetek,
a színpad függönye előtt,
sem görnyedve, sem tetetve,
hanem mint egy halálraítélt,
éppen cellájából kieresztve.

Meg szeretném köszönni,
hogy mily hű volt mindenki.
Mind az aki velem tartott,
az élet útján együtt harcolt,
akár rokon, akár barát,

apa, anya, testvér, nejem,
kikkel megosztottam életem,
s kiket nagyra becsültem,
úgymint számtalan mást,
akit még nem említettem.

Szóval még találkozunk
egy mennyei szegleten,
ahol béke s öröm uralkodik
és hol örök lesz a szerelem,
vagy tán jácik képzeletem?
Beküldő: Ivan Kovacs

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error