Témák » Szerelmi bánat » Szentessy Gyula: Ninon
Beküldve: 2011.03.28.
Ennyien olvasták eddig: 2175
Ninon
A te szobád a régi most is,
Csak csendesebb, mint azelőtt,
De az akáczfa itt susog még
Virágos ablakod előtt.

A régi minden, én vagyok csak,
Ki álmodozva kérdezem,
Mig leborulok nyoszolyádra:
- Oh, miért hagyál el mindenem?

A fészek az a régi most is,
Csak te nem dalolsz itt soha;
Oh, pusztább lett a sivatagnál
Ez az elhagyott kis szoba!
Beküldő: versek.eu
LAKATOS VIOLETTA
2012. március 12. 21:16:51
Még a szobám is mindig ragyog furcsa gyötrelem bánt de nagyon. de mi ez nem tudom .
Félek nélküled el veszem, nélküled meghal az életem
Új hozzászólás
 Error
 Error