Témák » Reménytelenség » Kovacs Ivan: Elfakulás
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 19
Elfakulás
Remegő kezek, rozoga térdek.
Vajon van-e ebben bármi érdek?

Először a fatányér,
mely nem oly könnyen törik.
Aztán az adagolt arzén,
mellyel lassan ölik.
Beküldő: Ivan Kovacs

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error