Témák » Alkalmazkodás » Kustra Ferenc József: Egyedül a Földön…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 65
Egyedül a Földön…
Mindenki „egyedül” van a Földön,
De mindenki kap a Nap sugarából.
Szónak ne legyen sírkertje az örömön,
De mindenki kapjon hóra vert napsugárból.
*
Föld, mindenkié!
Napsugár vetüljön szét.
Óvás, közösen.

Vecsés, 2014. április 9. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error