Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Éjjeli erdő
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 17
Éjjeli erdő
Éjjeli erdő
Hangoskodó, huhogó.
Szem-füles baglyok.

Válaszok közt...csend,
Lég-mozdulatlanság van.
Titokzatosság.

A sötétség nagy.
Égbolt is rejtőzködő.
Csillagtalanság.

Avar megroppan,
Száraz ág pattog olykor.
Félelem az úr!

Élő óvatos,
Kövér az éj hatása.
Feszült figyelem!

Idő araszol,
Lassan halad előre.
Elnyúlt éjszaka.

Dunatőkés, 2024. április 8.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error