Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Békás
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 10
Békás
Füttyös brekegés
Estéli csendet rabol.
Tóparti koncert.

Kuruttyos vágyak
Csillagos lepel alatt...
Breki-szerelem.

Zsibongó éjjel,
Vízbe csobbant örömök.
Békák nász-tánca.

2024. május 4.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error