Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Repce-virágzás
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 9
Repce-virágzás
Virágzó repce
Tavasz-citrom üdeség.
Határnak éke.

Sárgálló földek
Tengere, távolba nyúl.
Igéző látvány.

Illata terjeng,
Estéli szellő hozza.
Bódító élmény.

2024. április 6.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error