Témák » Anyák Napja » Ostrozánsky Gellért: Béke-sziget
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 11
Béke-sziget
Nagy béke-sziget,
Anyánknak ölelése.
Összetartozás!
Fájó gyermek szíveket,
Véd, gyógy-anya-szeretet.

Becsüld míg lehet!
Késő bánat fenyeget...
Síron nincs vigasz!
Mindig öleld jó anyád,
Ölében van a hazád!
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error