Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Miben lét
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 7
Miben lét
Galád a lét
És miben lét
Fejezi ki, hogy mi a lét,
Így tudod, a lét miben lét.

A létedet Te éled, neked kell megfejtened
És talán magadtól is neked kell megmentened...

Vecsés, 2014. április 26. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error