Témák » Szakítás » Szentessy Gyula: Válás
Beküldve: 2011.03.28.
Ennyien olvasták eddig: 2322
Válás
Első csókját elfelejted.
Jön utána sok, sok édes.
Az első csók ködbe, távol
Lassan, lassan emlékké lesz.

De éget és véred hajtja
És gyötör a válás csókja,
Mintha egész szerelmed csak
Az utolsó csók lett volna.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error