Témák » Hiányzol » Ostrozánsky Gellért: Magányos...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 8
Magányos...
Színes lélek-foton
Kitárt ablakomon
Áramlik.
Hozzád repül innen,
Téged erősítsen...
Szeretet.
Megfeszült gondolat
Szorítja torkomat.
Hiányzol!
Távolság...karma tép,
A nap hiába szép.
Fájdalmas!
Te vagy másik felem,
Ha nem lehetsz velem...
Gyötrelem!
Várom már...érkezzél,
Múljon a hideg tél.
Felhevíts!

Dunatőkés, 2024. április 15.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error