Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Ködös hajnal
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 8
Ködös hajnal
Világosodás;
A föld sóhaja pára.
Hűvös a hajnal.

Híg köd lebeg,
Úszik mezőn, réten át.
Kép korlátozott.

A vén föld izzad,
Korai fürdő tájnak.
Horizont-hiány.

Zsugorodott táj,
Szemnek tejüveg látszat.
Lassú haladás.

Zord nedű szitál,
Meleget kíván élő.
Napfény fulladás.

Dunatőkés, 2024. február 27.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error