Témák » Természet » Kustra Ferenc József: Végre tavasz
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 19
Végre tavasz
Végre! Az idén is eljött a tavasz,
Reggel köszöntek a madarak; szevasz.
Madár csivit a csalhatatlan jele,
Végre ideért a tavasz eleje.

Levegő melegszik,
A hideg öregszik,
Életritmusunk növekszik,
Tavaszi zápor leesik.

Vecsés, 2015. február 26. –Kustra Ferenc József- írtam: Versben és 10 szavasban…
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error