Témák » Természet » Kustra Ferenc József: Legyen már napfény…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 14
Legyen már napfény…
Az éj, sötétes, felhős, gyengén holdvilágos.
Csak árnyakat látok… iszonyú, vagy nagyszerű?
Én már a reggelt várom… mikor lesz világos?
Legyen már napfény, éltető és nagy mellényű!

(senrjú)
Ezt tavasz hozza…
Hozza őt új kabátja…
Napfényes tavasz!

Budapest, 2013. szeptember 9. - Kustra Ferenc József- íródott önéletrajzi írásként.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error