Témák » Csók » Szentessy Gyula: Adj egy csókot . . .
Beküldve: 2011.03.28.
Ennyien olvasták eddig: 1511
Adj egy csókot . . .
Adj egy csókot. No még egyet
Rózsafája életemnek.
Olyan rózsák, mint két orczád
Csak rózsafán teremhetnek.

Hajnali szél ide-oda
Bólogat egy rózsagalyat:
Lepereg a bimbójáról
S ajakamra hull a harmat.

Harmatából rózsafának
Ne maradjon egy se vissza;
Az én lelkem sugaras ég,
Egytől egyig mind felissza.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error