Témák » Mindennapok » Kustra Ferenc József: Váltani?
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 47
Váltani?
Megtréfált a sors,
Életem túl sós.
A sótartó feneketlen,
Az életem élhetetlen.

Lehet váltani,
Só nélkül élni.
Akkor mi lesz az étellel
Vagy alkudjak az élettel?

Vecsés, 1998. október 25. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error