Témák » Aggódás » Kustra Ferenc József: Nem lelem
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 9
Nem lelem
Állóharcba bonyolódtam
A lövészárok rám szakadt.
Nem lelem a gyalogásóm…
A nyeléről már leszakadt.

Ásnék, de körmöm is törött,
Nincsen vezérlő csillagom,
Miért küzdök még, mint lökött?
Nincsen már ideám, álmom.

Vecsés, 2000. március 14. – Kustra Ferenc József- íródott önéletrajzi írásként!
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error