Témák » Húsvét » Kustra Ferenc József: Eljöttem (locsoló versike)
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 12
Eljöttem (locsoló versike)
Szép nap ez a mai.
Ni, csak, nyúl alatt a tojás.
Asztalon meg sonka, süti,
Itóka, meg még sok más.

Eljöttem, hogy ünnepeljünk,
Egy kis időt együtt töltsünk.
Van-e itthon lány s néni
És szabad-e őket locsolni?

Vecsés, 1998. október 4. – Kustra Ferenc József- íródott: locsoló versikének.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error