Témák » Születésnap » bahus Katalin: Születésnapra testvérnek!
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 33
Születésnapra testvérnek!
Köszönöm Istennek,
Hogy téged adott testvéremnek.
Néha elsodor az élet,
De a szívünket
Összeköti a szeretet.
Legnagyobb kincs a testvér,
Mert történjen bármi,
Mögötted áll s véd.
Drága testvérem,
Legyél mindig boldog,
Teljesüljön minden álmod,
Szerencse kísérje utad.
Boldogság minden lépted.
Isten éltessen téged!
Most pedig a kedvenc részed:
Ahány csillag ragyog az égen,
Annyi áldás érjen téged!
Beküldő: Bahus Katalin

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error